Visci

Innovaatiot, jotka parantavat arkeamme

Lyijykynistä, jotka kasvavat kasveiksi. Jalkapalloihin, jotka tuottavat sähköä, on olemassa joitakin neroja, joilla on kykyä muuttaa päivittäiset esineet työkaluiksi. Valmistaudu ihailemaan näitä esimerkkejä siitä, miten arkipäiväinen esine muuttuu poikkeukselliseksi ja tekevät maailmasta paremman paikan.

Innovaatiot, jotka parantavat arkeamme

1.Jalkapallo, joka tuottaa sähköä

Uncarted Play SOCCKET -jjalkapallo käyttää hyvinkin vaikuttavaa, mutta yksinkertaista teknologiaa käyttämällä kineettistä energiaa ja muuntaa sen sähköenergiaksi. Tuotettua energiaa käytetään pienten laitteiden käyttämiseen käyttämällä kunkin pallon mukana tulevaa LED-lamppua. Nopea 30 minuutin potkiminen ystävien kanssa voi luoda 3 tunnin LED-valoa, joka tarjoaa kestävän ratkaisun maissa, joissa sähköä on vähän.

2. Kynä, joka muuttuu kasviksi

Sproutin luovien ihmisten ansiosta maailmalla on nyt lyijykyniä, joissa on siemeniä, jotka istutettaessa kasvavat herkullisiksi yrtteiksi. Jokaisen myrkyttömän Sprout-lyijykynän kärki sisältää orgaanisia siemeniä, jotka edellyttävät vain maaperää, vettä ja auringonpaistetta. On olemassa 11 erilaista yrttilajiketta, mukaan lukien basilika, kirsikkatomaatti, minttu ja salvia.

3. Lasinalunen, joka lataa puhelimesi

Epiphany onE Puck yhdistää energian tuottamisen käsitteen vain lämmönerottomuudesta kallistuskokoiseksi laitteeksi, joka lataa älypuhelimia USB-yhteyden kautta. Virta syntyy levittämällä kuuma pinta kiekon punaiselle puolelle, kuten kuuma kahvikuppi tai kylmä pinta kiekon siniseen puoleen, kuten jääkylmän limonadin. Sinun tarvitsee vain tehdä itsellesi juomaa, kytke puhelimesi ja ihmetellä, miten maagisesti tiede toimii.

4. Kynttiläpidike, joka tekee uuden kynttilän

Suunnittelija Benjamin Shinen Rekindle-kynttilänjalka tekee kierrätyskynttilöitä. Rekindle kerää vahaa polttavasta kynttilästä ja kun se on tehty, sinun tarvitsee vain lisätä uusi kansi ja sytyttää uusi kynttilä. Vaikka prosessi voidaan toistaa useita kertoja, kemian peruslaki merkitsee sitä, että kynttilä tulee hieman lyhyemmäksi joka kerta, kun vahan määrä pienenee hieman.

5. Läikkymätön kuppi, jota ei voi rikkoa

Särkymätön, läikkymätön Kangaroo Cup on 11-vuotiaan Lily Bornin innovaatio. Hän keksi sen isoisälle, joka kärsii Parkinsonin taudista. Kun hän huomasi, että hänen isoisänsä läikytti usein kuppinsa sisällön, Lilillä oli ajatus tehdä se vakaammaksi lisäämällä jalkoja. Useiden muutosten ja isänsä auttamisen jälkeen Lily teki innovatiivisen Kangaroo Cupin, joka on valmistettu BPA-vapaasta muovista ja joka on jopa pinottavissa, jotta se on helppo säilyttää.

6. Kartonkinen reppu, joka muuttuu pulpetiksi

Pöydäksi muuttuva reppu saattaa kuulostaa hieman kaukana haetulta, mutta Help Desk on todellisuus ja se auttaa Intian maaseudun lapsia saamaan ansaitsemansa koulutuksen. Valmistettu hylätystä kartongista, salkunmallinen peppu voidaan taittaa täysin toimivaksi pöydäksi, joka on mukava lapsille istua, jotta he voivat keskittyä tärkeään oppimiseen. Luova ratkaisu on voittoa tavoittelemattoman Aarambhin ja markkinointiyhtiön DDB Intian yhteinen ponnistus.

7. Kahvikupin kansi, joka aistii juoman lämpötilan

Smart Lid on palkittu lämpöherkkä kahvikupin kansi, joka estää loukkaantumisen kääntämällä kirkkaan punaisia ​​varoittamaan kuumasta sisällöstä. Kun kuuma juoma jäähtyy hieman, kansi muuttuu jälleen värikkäänä, mikä ilmaisee, kun se on turvallista juoda, mikä rajoittaa palovammojen ja palovammojen vaaraa. Se ei kuitenkaan pysähdy siihen – kansi on myös kykenevä estämään ei-toivotut vuodot helposti osoittamalla, kun se on suljettu kunnolla kuppiin.

8. Pullolamput

Kestävän valaistuksen tuominen yhteisöille on ”Liter of Light”. Tämä projekti avaa lähteitä yksinkertaisesta ja innovatiivisesta teknologiasta kohtuuhintaisten aurinkolamppujen luomiseksi. Vapaaehtoiset opettavat yhteisöjä käyttämään kierrätettyjä muovipulloja ja paikallisesti hankittuja materiaaleja lamppujen kokoamiseksi, jotta ne syttyisivät koteihin, joissa on rajoitettu sähkö tai ei ole sähköä ollenkaan.

9. Laukku, joka kypsyttää ruoan loppuun asti

Wonderbag on erittäin välttämätön innovaatio miljardien ihmisten kohdalla, jotka tekevät ruokansa avotulella. Se mahdollistaa ruoanvalmistuksen kuluttamatta polttopuun, puuhiilen tai muiden polttoaineiden aiheuttamaa ilmansaasteita. Kiehauta ruokasi, aseta se pussin sisään ja anna sen hitaasti kypsyä,i jopa 12 tuntia. Wonderbag vähentää näin ilmansaasteita, hiilidioksidipäästöjä ja säästää energiaa.